Coach Stockholm

Förändra ditt liv med en coach i Stockholm

Begär Offert
Förändra ditt liv med en coach i Stockholm

Förändra ditt liv med en coach i Stockholm

Har du behov av någon form av coaching för att komma framåt i livet? Vi erbjuder allt från coaching för företag till livscoachning för privatpersoner. Oavsett vad du har för behov kan vi tillgodose det på bästa sätt.

Begär Offert
Skaffa din personliga coach

Skaffa din personliga coach

En personlig coach kan hjälpa dig att ändra ditt tankesätt för att komma framåt i livet. Vi är många som känner att vi står och stampar på ett och samma ställe. Genom att regelbundet samtala med en coach i Stockholm kan du vända utvecklingen och förverkliga dina planer.

Begär Offert
Hitta ditt drömjobb med en coach

Hitta ditt drömjobb med en coach

Många av oss kan ha svårt att ta sig framåt i yrkeslivet. Vi är kvar på samma ställe trots att vi egentligen vill något annat. Med hjälp av en jobbcoach i Stockholm kan du ta dig vidare i karriären och hitta ditt drömjobb. Vi på Coach Stockholm hjälper dig gärna.

Begär Offert

En pålitlig coach i Stockholm

Varför ska du anlita en coach?

Även om vi har många planer och drömmar kan det vara svårt att ta steget att genomföra dessa på egen hand. Antingen vet vi inte hur vi ska gå tillväga eller så vågar vi helt enkelt inte. Med en coach kan du få precis den motivation du behöver för att äntligen lyckas. Det kan vara ett steg framåt i karriären eller i ditt privatliv.

Olika typer av coachning

Vi kan hjälpa dig med en rad olika typer av coachning inklusive:

✔ Livscoachning för att komma framåt i livet
✔ En personlig karriärcoach som hjälper dig med karriären.
✔ Jobbcoachning för stora och små företag
✔ Att lägga upp en effektiv handlingsplan
Coach i Stockholm med lång erfarenhet

Coach i Stockholm med lång erfarenhet

Alla företag och människor har olika förutsättningar och därför krävs det att vi som coacher kan anpassa oss efter varje enskild situation och individ. Vi har lång erfarenhet av både livscoachning och coaching för företag vilket innebär att du kan få en handlingsplan som passar dig. Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som alla inblandade känner sig bekväma med. Sedan tar vi det vidare därifrån. Vi sätter också upp gemensamma mål så vi kan följa dina framsteg.

Vi hjälper folk med karriären

Din väg till drömjobbet

Vi hjälper folk med karriären

Det kan vara svårt att veta hur man ska lyckas få det där jobbet som man alltid drömt om. Då kan det vara läge att nyttja en karriärcoach från oss. Vi pratar om hur du ska nå dina mål och vilka steg du måste ta för att lyckas fullt ut. Hos en coach i Stockholm finns alla förutsättningar för att lyckas. Oftast behöver du bara lite pepp och vägledning för att komma på rätt köl.

Vi hjälper dig ta tag i hälsan

Få en sundare livsstil

Vi hjälper dig ta tag i hälsan

En annan del som vi kan hjälpa till med är att fungera som hälsocoach. Det är många som vill komma igång och börja leva sundare och mer hälsosamt. Men det kan vara svårt att motivera sig på egen hand. Våra hälsocoacher kan ge dig tips om hur du tränar och äter sunt och peppa dig till att få in nya rutiner. Du kan se det som en investering i din hälsa.

Begär Offert
Omdömen om coach Stockholm

Så tycker våra kunder

Jag kände att jag inte nådde upp till min fulla potential som människa och ville testa att gå till en livscoach. Det motsvarade alla mina förväntningar och jag har lärt mig att tänka annorlunda.

Ralf Svensson
LIVSCOACHNING

Jag ville veta hur jag skulle göra mina anställda ännu mer drivna och motiverade. Därför bestämde jag mig för att boka in jobbcoachning för företaget. Alla upplevde det som mycket positivt.

Petra Karlsson
JOBBCOACHING FÖR FÖRETAG

Jag ville ha en nystart till hösten och beslutade mig för att hjälp av en hälsocoach. Tillsammans har vi gjort upp ett program som passar mig och jag märker redan stor skillnad.

Alexandra Edström
HÄLSOCOACH
Bra att veta om Coach Stockholm.

Vanliga frågor om coachning

✔ Coachning upplagd efter sina behov.
✔ Erfarna coacher.
✔ Ett tryggt bemötande.

Det beror på vilken typ av coachning du väljer och hur många gånger du väljer att besöka oss. Vi har alltså inga fasta priser.
Vi erbjuder en rad olika typer av coachning inklusive hälsocoacher, livsstilscoacher, karriärscoacher och coachning för företag. Hör av dig om du vill ha mer detaljer.
Det beror på vilken typ av coachning det rör sig om. Om det handlar om coachning för företag brukar vi göra det ute på plats.
Kontakta oss redan idag

Kontakta oss redan idag

Om du är intresserad av att sitta ned med en livscoach eller någon annan av våra coacher är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi bokar gärna in ett första möte där du får träffa oss personligen och berätta mer om dina önskemål och förväntningar. Baserat på detta kan vi tillsammans lägga upp en plan för hur vi ska fortsätta. Vi brukar även skicka med olika hemuppgifter så du får chansen att testa det som vi pratar om i praktiken. Det är viktigt att coachningen känns bra för oss alla och att vi arbetar i riktning mot dina mål.

Begär Offert
Utbildade och certifierade medarbetare

Vårt jobb är att hjälpa dig

Utbildade och certifierade medarbetare

När du anlitar en coach i Stockholm från vår firma blir du garanterad en coach med mycket erfarenhet och relevant utbildning. Tack vare detta kan vi anpassa oss efter varje enskild individ och lägga upp ett individuellt program. Vi arbetar ständigt på att förbättra vår verksamhet och hänger med i de senaste nyheterna. Vårt mål är att du ska få ut så mycket som möjligt av dina sessioner hos oss.

Kontakta Oss
Kontakta oss för en förändring

Vi träffas gärna personligen för att få oss en bättre bild av dig.

Kontakta oss för en förändring

Det är svårt för oss att få en bild av hur vi kan hjälpa dig innan vi träffats personligen. Därför bokar vi gärna in ett första förutsättningslöst möte där du mår möta en coach i Stockholm. Du är självfallet välkommen att ringa oss om du har frågor eller vill veta mer om verksamheten. Du kan också kontakta oss via formuläret här på hemsidan för en första offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Begär Offert

Coachning som ligger helt rätt i tiden

Idag är det inte tillräckligt för många företag att bara tillverka en produkt. Det handlar även om de anställda och att utveckla företaget i rätt riktning. Det är där som en av våra coacher kan hjälpa till. Samma tankesätt kan överföras i det vardagliga livet. Här kan du också titta på hur du kan bli den bästa versionen av dig själv. Det är därför som coachning ligger helt rätt i tiden.

Begär Offert